Etatsraad Apoteker A. H. Riises og hustru's Familielegat

Ansøgningsfrister: 1/12 

Bemærk: So.dk giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden. Har du brug for yderligere hjælp, kontakt venligst legatadministratoren via adressen til højre.

- Støtte til slægtninge, efterkommere m.v. til legatstifteren eller dennes familie
- Støtte til uddannelsessøgende slægtninge eller andre nærtstående til legatstifteren eller dennes familie
- Anden støtte til øvrige formål

Beskrivelse

At hjælpe trængende og værdige medlemmer af familien Riise, samt på bedste måde arbejde for sammenholdet mellem familiens medlemmer.
Supplerende oplysninger:
Der ydes kun støtte til medlemmer af slægten, der samtidig er indmeldt i familielegatet og støtten gives primært til uddannelsessøgende. Sekundært ydes der en legatportion til slægtninge, der er i en trangssituation. Legaterne ydes
kun til enkeltpersoner og er forbeholdt medlemmer af familielegatet. Legatet kan også beslutte at yde hjælp til redigering og ajourføring af slægtstavlen. Sammenkomst hvert 5. år: Riisefesten, for at styrke slægtens sammenhold.

Legatets størrelse

Varierende

Legattype

  • Legater uden specifik studieretning
  •  

Formål

  • Projekter og sociale aktiviteter
  • Studerende i særlig økonomisk vanskelighed
  • Videreuddannelse
  •  

Kan søges af

Enkeltpersoner.
Bemærk...

So.dk er formidler af legater. Vi giver derfor IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover hvad du finder her på siden. Har du brug for yderligere informationer, skal du kontakte administratoren af det specifikke legat.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at so.dk fralægger sig ethvert ansvar i forhold til eventuelle fejlagtige eller forældede oplysninger.

Kontakt derfor administratoren, inden du søger det pågældende legat.


Ophavsret

Alle legater på www.so.dk er beskyttet af lov om ophavsret. Det er tilladt at tage kopier til privat brug. Yderligere anvendelse kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Det er ikke tilladt at etablere links til www.so.dk på en sådan måde, at www.so.dk fremtræder i fremmede websites frame uden tilladelse.


Lagt på so.dk 3. maj, 2004. Opdateret 5. november, 2014