Marie og M. B. Richter's Fond

Ansøgningsfrister: 1/4  1/10 

Bemærk: So.dk giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden. Har du brug for yderligere hjælp, kontakt venligst legatadministratoren via adressen til højre.


 

Beskrivelse

Marie og M.B. Richters Fond uddeler to gange årligt bl.a. legater, som specifikt henvender sig til færdiguddannede ingeniører og undtagelsesvist til særligt kvalificerede ingeniørstuderende på et fremskredet studietrin, fortrinsvis inden for maskin- og elektronikområderne. Legaterne ydes til hjælp til dækning af udgifter til studieophold i udlandet. Et studieophold forudsættes som udgangspunkt at have en varighed på mindste 3 måneder. Det er normalt en forudsætning, at legatmodtageren er skattepligtig i Danmark.

Legatets størrelse

Legattype

     

Formål

     

Kan søges af

Enkeltpersoner.
Bemærk...

So.dk er formidler af legater. Vi giver derfor IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover hvad du finder her på siden. Har du brug for yderligere informationer, skal du kontakte administratoren af det specifikke legat.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at so.dk fralægger sig ethvert ansvar i forhold til eventuelle fejlagtige eller forældede oplysninger.

Kontakt derfor administratoren, inden du søger det pågældende legat.


Ophavsret

Alle legater på www.so.dk er beskyttet af lov om ophavsret. Det er tilladt at tage kopier til privat brug. Yderligere anvendelse kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Det er ikke tilladt at etablere links til www.so.dk på en sådan måde, at www.so.dk fremtræder i fremmede websites frame uden tilladelse.


Lagt på so.dk 3. maj, 2004. Opdateret 24. marts, 2014